DE Teknik

Vi hjälper dig med allt från datorservice, support, smarta hem till byggnation av fibernätt

IT

Har din dator slutat att fungera eller kanske behöver en service? Vi kan hjälpa dig i vår butik, på plats eller via fjärrstyrning över internet

Virus

Har du virus på din dator? Tveka inte att ringa oss. Vi har lösningen på alla virusproblem. Vi använder de senaste programmen för att söka upp och ta bort dina virus.

Är din dator långsam så kan detta bero på virus, tveka då inte att ringa oss då vi har lösningen. Det kommer nya virus ut på internet för varje dag som går, då kan det vara bra att va skyddad.

Uppsnabbning

Börjar din dator bli långsam? Vi har lösningar för att snabba upp datorer utan att behöva installera om datorn och installera om alla program. Vi hjälper även till med ominstallation av datorer och återskapning och backup av dokument och filer.

Reparationer / Datakrash

Har datorn slutat fungera och/eller behöver ni kanske få ut känslig information från Er kraschade dator? Kom till oss eller så kommer vi till dig och gör en felsökning av datorn och åtgärdar felen. Vi klarar de mest hopplösa fallen även tappade och brännskadade hårddiskar.

Uppgraderingar

Har din dator blivit gammal och seg? Vi har lösningen på dina problem. Vi uppgraderar hårdvara och mjukvara så att det fungerar till dina behov. Vi rensar även datorn från virus & filer som inte används. Detta för att du ska få ut så mycket som möjligt från din dator.